Hier vind je onze avonturen, lees je mee?



Een dag niet gewandeld, is een dag niet geleefd.....

Een dag geleefd, is een dag beleefd....




woensdag 10 april 2013

Terug van weg geweest....

Tjonge jonge, wat een slechte bloggers zijn we toch...
Inmiddels zijn er al ontzettend veel dingen gebeurd in ons leventje, maar als we die nu allemaal moeten plaatsen, krijgen we de komende maanden geen slaap meer. Geen optie voor een slaapliefhebber als ik ;)


Vorige week woensdag was wel een bijzonder dagje. Na het werk pikte vrouwtje ons op om een stukje te wandelen. Niks geks zou je denken...we liepen alleen op een heel ander plekje dan anders. Daarna reden we door naar Den Bosch. Fanouck ging naar de kapper!!
De vorige kapperbezoekjes vond Fanouck niet zo leuk, maar via via had het vrouwtje het adres gekregen van een hele lieve kapster. MET hondenkennis!!


Na wat geklets hebben vrouwtje en ik Fanouck achter gelaten en zijn wij met ons tweetjes super gezellig naar Intratuin gegaan. Wat vindt een Beagle daar nou aan vraag je je af? Ik weet het niet, maar één op één met het vrouwtje door Intratuin struinen en snuffelen vind ik een feestje. Staartje hoog en van links naar rechts zwaaiend...zo loop ik daar dan :)


Fanouck kreeg ondertussen haar metamorfose. Kijk maar!


Zo lieten we ons blonde vriendinnetje achter.





Eerst werd ze grondig gewassen en gemasseerd...wat een verwennerij!





En toen we haar kwamen halen was ze helemaal schoon en mooi!!






Je zou toch denken dat als je zo mooi schoon bent, je heel braaf blijft de rest van het jaar en vooral geen rommeltje meer maakt van je mooie coupe?!? Nou, dat geldt dus niet voor ons blondje. Afgelopen zaterdag liet ze even zien wat water en zand samen wordt. Een hele VIEZE boel!!!





Gelukkig was er genoeg water bij de hand om het ergste er weer uit te spoelen...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten